Тик Ток предизвикателства

  04 Юли 2023, 18:05     


Много добро настроение и предизвикателства за децата предложи поредната инициатива от програмата на ''Лято в Библиотеката" във Враца. Организатор на инициативата е библиотеката ''Христо Ботев", която си е възложила задачата да дари на децата на града забавления и знания през лятната им ваканция. Този път лятната инициатива предложи на всички любители на Тик Ток игра предизвикателство нареченa - "BookTok - изтанцувай книгата". В нея децата трябваше да изберат любима книга на известна личност или просто известен изпълнител и да създадат Тик Ток видео, вдъхновено от тях.    

Тоника Тодорова - служител в РБ ''Христо Ботев", Враца
Стигнахме до идеята да започнем нещо лятно, което много вълнува в момента всички младежи и това е Тик Ток. Те много често правят такива танци. Те са свързани с изпълнители, които изпълнители ако са им фенове и почитатели, винаги може да намерят достоверна, истинска литература за тях, която да е реална и то в библиотеките. Без да е нужно да я купуват, без да е нужно да търсят някъде другаде. При нас е безплатно и може да я вземат и да прочетат нещо по-интересно.

С много забавни моменти любителите на социалната мрежа Тик ток се включиха в предизвикателство.

Дея Тошкова
Днес танцуваме нещо като хип-хоп танци,Тик Ток танци. Най-много ми харесва как снимаме видео в Тик-Ток.

Калина Светославова
Много ми харесват танците, цялата библиотека. Просто всичко е уникално.

Велизара Маркова
Танцувам модерен хип-хоп. Защото са модерни и готини и много хубави.

Милена Николова - експерт "Връзки с обществеността" в РБ "Христо Ботев", Враца
Книгите които избрахме днес са на много популярни изпълнители. Идеята ни не е да залагаме само на най-новото и модерното, което е. Все пак да предадем стойностна музика, 

Летните занимания в библиотеката продължават с различи работилници и ателиета за малките приятели на книгата.
 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите