Разкриха частно В и К в ломски квартал

  10 Август 2023, 18:57     

Полицията в Лом установи жител на ромския  кв. „Хумата“, който свързал  неправомерно имота  си с  водопреносната мрежа. Впоследствие  мъжът започнал да  продава питейна  и на свои съседи. В проверката, направена на място освен служители на полицията от Лом и Монтана, участвал и екип на Водното дружество.

 

Инж. Людмил Минев, В и К , Монтана

„Направихме изкопи, установихме действително захранване, изградено незаконно отклонение, което е свързано директно с магистралния водопровод за кв. „Младеново”. Освен, че е присъединил себе си той е присъединил още други 9 потребителя”

 

При инспекцията  в  дома на 45-годишен жител  на кв „Хумата„ е установен незаконен  тръбопровод с дължина 500 метра. Така нарушителят не само осигурява питейна вода за дома  си, но и за още 9 съседни имота в същия квартал, за което получавал заплащане.

 

Инж. Людмил Минев, В и К , Монтана

„Прекъснато е захранването на всички , които са нарушили закона и предстои да се наложат всички санкции… + Районното управление в Лом продължава разследването на този случай, защото то е и криминално престъпление, тъй като са извършени действия в съоръжения, които се поддържат от В и К и никой няма право на досег до тях.”

 

По случая се води разследване, уточниха от полицията в  Монтана.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите