Най-тежката мярка - оставиха в ареста мъжа, изнасилил бабата във Вършец

  07 Март 2024, 19:55     

Всичко се случило на 4-ти срещу 5-ти март, когато Тодор прескочил тази бетонова ограда и влязал в дома на 80 годишната жена. Последвали брутални сцени на сексуално насилие. Жената не е можела да се защити, тъй като била трудно подвижна и с множество заболявания. Близките на пострадалата категорично отказват да говорят за това. 


"Не искам да говорим за това, моля Ви. Просто не искам да говоря". 

А в съда Тодор Каменов влезе с усмивка и запази пълно мълчание. По време заседанието твърдеше, че не знае кога е роден, на колко години е. Обясни пред състава, че никога не ходил на училище. Оказа се, че преди да извърши посегателството над 80 годишната жена, Тодор нападнал и две туристки. Те обаче успели да избягат и така към бруталния случай с възрастната жена от Вършец, съдът му прибави и посегателството над още две жени. Съдебният състав беше категоричен, че Тодор Каменов е опасен и може да извърши друго престъпление, затова  трябва да бъде задържан под стража за постоянно. 

 

Разследването до момента е установило, че Тодор живее скитнически живот, не работи никъде и според хората във Вършец имал ароганатно поведение. Ако вината му бъде доказана може да получи до 8 години затвор. 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите