Наградиха огнеборци от Врачанско

  13 Септември 2023, 15:33     

Наградиха най-добрите огнеборци в Област Враца. Церемонията се състоя в сградата на Областната дирекция за Пожарна безопасност , по повод 14 септември – професионалният празник на българските пожарникари.

Кирил Василев – дир. на РДПБЗН Враца

Почетен знак 3-та степен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов е награден старши инспектор Андриан Александров Ганчев, началник на група "Оперативен център". 

Старши инспектор Ганчев е в редиците на огнеборците вече 28 години. 

Андриан Ганчев – н-к „Оперативен център“ към РСПБЗН-Враца

Наградата е за цялостната ми дейност през цялото време. По-голямата част от службата съм бил в направлението на пожарогасенето. Сега съм началник на "Оперативен център", който ръководи цялостната дейност оперативно на пожарната, силите и средствата в целия регион. Трудности е имало, но никога не съм съжалявал за избора си. 

С писмени похвали за своя принос бяха отличени и девет служители на Районната служба от Враца, Криводол и Козлодуй. А по традиция Седмицата на пожарната безопасност се отбелязва с редица мероприятия на територията на Областта. 

Дилян Йончев – н-к „ППДК” в РДПБЗН - Враца

Утре ще се проведе семинар с Областния съвет за намаляване на риска от бедствия на тема "Подпомагане на териториалните органи на изпълнителната власт при организиране дейността на доброволните формирования в сградата на Областната администрация, под ръководството на областния управител на Област Враца, като ще бъдат разгледани освен дейността на доброволните формирования и дейностите по актуализирането на плановете за защита при бедствия както на областно така и на общинско ниво.

На 15 септември, този петък ще бъде наредена и традиционната тематична експозиция с творби на деца. 

Дилян Йончев – н-к „ППДК” в РДПБЗН - Враца

Изложба на детски рисунки участвали в конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" ще бъдат направени в сградата на Районната служба Враца и паркинга също пред Информационния център "Нови мощности" в гр. Козлодуй. 

Седмицата на пожарната безопасност ще продължи до 17 септември.




 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите