Наградиха огнеборци от Врачанско

  13 Септември 2023, 15:33     

Наградиха най-добрите огнеборци в Област Враца. Церемонията се състоя в сградата на Областната дирекция за Пожарна безопасност , по повод 14 септември – професионалният празник на българските пожарникари.

Кирил Василев – дир. на РДПБЗН Враца

Почетен знак 3-та степен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов е награден старши инспектор Андриан Александров Ганчев, началник на група "Оперативен център". 

Старши инспектор Ганчев е в редиците на огнеборците вече 28 години. 

Андриан Ганчев – н-к „Оперативен център“ към РСПБЗН-Враца

Наградата е за цялостната ми дейност през цялото време. По-голямата част от службата съм бил в направлението на пожарогасенето. Сега съм началник на "Оперативен център", който ръководи цялостната дейност оперативно на пожарната, силите и средствата в целия регион. Трудности е имало, но никога не съм съжалявал за избора си. 

С писмени похвали за своя принос бяха отличени и девет служители на Районната служба от Враца, Криводол и Козлодуй. А по традиция Седмицата на пожарната безопасност се отбелязва с редица мероприятия на територията на Областта. 

Дилян Йончев – н-к „ППДК” в РДПБЗН - Враца

Утре ще се проведе семинар с Областния съвет за намаляване на риска от бедствия на тема "Подпомагане на териториалните органи на изпълнителната власт при организиране дейността на доброволните формирования в сградата на Областната администрация, под ръководството на областния управител на Област Враца, като ще бъдат разгледани освен дейността на доброволните формирования и дейностите по актуализирането на плановете за защита при бедствия както на областно така и на общинско ниво.

На 15 септември, този петък ще бъде наредена и традиционната тематична експозиция с творби на деца. 

Дилян Йончев – н-к „ППДК” в РДПБЗН - Враца

Изложба на детски рисунки участвали в конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" ще бъдат направени в сградата на Районната служба Враца и паркинга също пред Информационния център "Нови мощности" в гр. Козлодуй. 

Седмицата на пожарната безопасност ще продължи до 17 септември.


Акценти

Антикорупционният закон

   20 Септември 2023   

"Знаеш ли какво дишаш?"

   19 Септември 2023   

Три фирми източвали НЗОК

   15 Септември 2023    Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите