Чудотворна икона пристигна във Враца

  30 Юни 2023, 15:03     


С камбанен звън храм "Св. 12 апостоли" във Враца извести пристигането на чудотворната икона Св. Богородица "Всецарица". Тя е точно копие на иконата, намираща се в манастира „Ватопед“ на Света Гора и е осветена, чрез докосване до чудотворната икона.

Врачански митрополит Григорий
Слава Богу, че имахме възможността да осъществим това наше намерение от няколко години да имаме осветено на чудотворната икона копие, което да бъде в нашия град и да бъдеш за благословение на всички.

Икона на Света Богородица „Всецарица“ е известна с това, че изцелява от онкологични заболявания. Множество свидетелства за такива чудеса се пазят в манастира „Ватопед“ на Света Гора. От рано сутринта вярващите изпълниха храма.

Красимир Кръстев
Просто прочетох за нея и като съм с ....  с онкозаболяване и дойдох да се помоля, това е за здраве на всички. Знам, че лекува онкологични заболявания и ни е останала вярата.

Йорданка Иванова
Вярваща съм от малка и докато умра ще бъде вярващата и наистина ми помага.

Цветелина Лъжова
Силата е във вярата, това е силата. Всяка икона е чудотворна, когато човек  има вяра.

Полина Томова
Има случаи в които е помогнала за изцеление на онкологично болни хора, така, че единственото което би помогнало на хора в затруднения в каквато и сфера е вярата.

Чудотворният образ на Божията майка ще бъде на разположение за поклонение във Враца, в рамките на месец. 
 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите