Срокът за плащане към ЧЕЗ остава 20 дни до края на септември

  15 Май 2020, 17:43     0

От ЧЕЗ Разпределение България уведомяват своите потребители, че срокът за заплащане на сметките за ток остава 20 дни до края на септември.

Битовите клиенти могат да заплащат дължимата сума за консумирана електроенергия в рамките на 20 дни след издаване на фактурата за потребление от ЧЕЗ Електро. Във всяка фактура се съдържа информация за сроковете за плащане на дължимите суми. При забавяне на плащането клиентите се уведомяват по телефон, електронна поща или чрез писмо. Компанията информира потребителите си и чрез смс. Запазването на оптималния срок за плащане на сметките ще облекчи домакинствата и ще осигури възможност за планиране на разходите в семейните бюджети.

Всеки клиент на Чез Електро България има възможност да получава фактурата си за консумирана електроенергия по избор – по пощата, на каса на Изипей или по електронна поща на актуален имейл след регистрация. Електронните фактури се доставят на имейл адрес до 24 часа след тяхното издаване. Повече информация за издаване и получаване на фактури и възможности за плащане, както и за заявяване на услуги потребителите могат да получат на телефонна линия 0700 10 010, на сайта на ЧЕЗ електро България или на имейла на компанията.
 Анкета

Какво предпочитате да гледате в ефира на RM TV?


Виж резултатите