Предизборен дебат между водачите на листите за гр. Враца на ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова и на "БСП за България" инж. Иван Генов

  17 Март 2017, 21:57     0

Дебат между водачите на листите за гр. Враца на ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова и на "БСП за България" инж. Иван Генов. Двамата имаха възможност да дебатират по 3 теми: Каква е оценката Ви, за състоянието на Област Враца? Като кандидати за народни представители, какво бихте направили за разкриване на работни места и повишаване на доходите на хората в областта? Като представители на основните политически партии, какви са вашите предложения за развитието на Област Враца? След това участниците в дебата си задаваха взаимно въпроси за развитието на Област Враца. Двамата опенети се обединиха около мнението, че трябва да се привлекат повече инвестиции в региона, да се спаси МБАЛ „Христо Ботев“- Враца и МБАЛ – Оряхово от фалит и изграждане на скоростна отсечка Мездра – Ботевград.

Поради лошата акустика в залата на моменти имаше проблеми с качеството на звука, заради което ТВ Римекс се извинява на своите абонати.


Акценти

Трета жертва след атентата

   13 Декември 2018   0

Атака в Страсбург

   12 Декември 2018   0

Последни новини

Ромска интеграция

   13 Декември 2018   0

Трета жертва след атентата

   13 Декември 2018   0

 Анкета

Какво предпочитате да пазарувате на "Черен петък" и от къде?


Виж резултатите