Дела трябват, а не думи

  07 Ноември 2018, 20:18     0

Събота. Един от чаканите дни от седмицата, в който вършим домакинските задължения и евентуално почиваме. За повечето хора откъсването от набелязаните задачи в дома е неприятно. Това обаче не се отнася за живущите в бл.147 в ж.к.”Дъбника”, които в края на миналата седмица организирано обновиха любимата детска площадка на малки и големи. И ако някои чакат представителите на държавата или общината да направят живота им по-лесен и уреден, то хората от този жилищен блок смятат, че добрият пример, позитивното и красивото винаги обединява.

Активните граждани обединили усилията си и в търсенето на добри практики, които взаимствали от различни български и чуждестранни сайтове.

 

Изрисуваните чрез шаблони игри стимулират активността и креативността на малчуганите, категорична е педагогът Мими Петрова.

Атрактивната и любима детска площадка в ж.к.”Дъбника” е  изградена по проект на Община Враца. На нея може освен да се спортува и да се учи. Благодарение на пано с ликовете на будители, децата обогатяват знанията си за живота и делото им.

Създаването на нещо красиво и позитивно не е трудно, стига само да имаме желанието да създаваме, категорични са активните хора от бл.147
 Анкета

Какво предпочитате да гледате в ефира на RM TV?


Виж резултатите