Вотът във Врачанско: За какво гласуваха кандидатите за депутати?

  09 Юни 2024, 19:12     

Кандидатите за народни представители във Враца вече упражниха своя вот.  Мартин Харизанов от ГЕРБ гласува за разпознаваема България и сигурна Европа. 


 
Мартин Харизанов – ПП ГЕРБ
„За хора работещи за регионите не само по време на избори, а не за политици които реално не са били от нашия град. Аз съм сигурен, че всички заедно ще направим Северозапада достойно място за живеене с привличане на инвеститори и с европейска пътна мрежа. Сигурен съм, че за тези малките, за децата, за младите хора в областта ще има бъдеще и ще има достойно уважение и старини за възрастните хора.”

Кандидатът за народен представител от ПП - ДБ също упражни правото си на вот. 

Деница Симеонова – ПП-ДБ
„Гласувах гласът на Северозападна България да бъде чут още по-силно в България и Брюксел. Вярвам, че има мнозинство в България, което има желание за развитие на малкия и средния бизнес, предприемачество, да има повече възможности за младите хора и вярва, че ако повече от нас излязат да гласуват днес това ще се случи.”

Ивайло Папов от "Възраждане" упражни правото на глас, като заяви, че гласува за пълна промяна. 

Ивайло Папов – Възраждане
„Гласувах за Ренесанса на Европа и промяна в България. Промяна, която ще доведе до нови хоризонти, която ще промени Европа към по-добро.”


Водачът на листата на коалиция „Солидарна България“ в Монтана Невена Петрова заяви, че гласува за развитие на област Монтана- за по- достоен живот и перспективи за работещите хора. Кандидатът от БСП Генади Събков, уточни че в момента има избор между мира и войната. 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите