“Има такъв народ“ събра актива от северозапада

  25 Септември 2022, 10:09     

Пламен Абровски и проф. Андрей Чорбанов, водачи на листи за предстоящите парламентарни избори в Монтана и Враца от ИТН, се срещнаха  със симпатизанти в Монтана. Няма да правим компромиси с това, което сме ви обещали, бе посланието на двамата към аудиторията.

Пламен Абровски – водач на листата на ИТН за Монтана:

Аз тази кампания я проведох по малко по-различен начин, защото за мен избори трябва да има веднаж на четири години, а не четири пъти за една година. Аз точно поради тази причина реших, да не правя откриване на кампанията , а парите, които бях приготвил просто ги дарих. Защото смятам, че тези пари  по-добре да генерират нещо полезно, отколкото да ги даваме за излишен политически пиар.  Хората въпреки всичко са изпълнени с надежда и аз се надявам ние като политическа партия, и лично аз, да оправдаем тази надежда.

Проф. Андрей Чорбанов – водач на листата на ИТН за Враца

Това, което ми прави впечатление е доста голямата разлика за приоритети на хората от столицата и хората в по- малките населени места. Хората, в ситуация в която не живеят богато, искат да могат да си платят сметките,  искат  храните, да спре като инфлация тези цени, искат за бъдат спокойни, какво ще се случва по нашите граници, изобщо бита за тях е много важен и приоритетен, така че ние трябва за отговорим на тези очаквания , и да внесем спокойствие по начина, по който провеждаме тази политика.

Пламен Абровски:

 Ще се радвам да ни подкрепите с номер 19 в интегралната бюлетина защото „Има такъв народ „ сме..

проф. Андрей Чорбанов:  

 Ние сме сами срещу всички , но заедно с вас. Гласувайте!

Има такъв народ ще участва в управлението след изборите, подчертаха многократно двамата и отговориха на многобройните въпроси на участниците в срещата.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите