"Граждански блок" срещу олигархията - Иван Гешев: "Сами трябва да си оправим държавата"

  06 Юни 2024, 21:08     

Председателят на "Граждански блок"  Иван Гешев закри предизборната си кампания във Враца.  Той бе посрещнат от десетки симпатизанти и граждани пред паметника на гениалния поет и революционер Христо Ботев, където поднесе венец в знак на почит към делото му. Зад красивата фасада на Враца се крие тъжната действителност, коментира Гешев. 

Иван Гешев, председател на "Граждански блок":
"Бях в месокомбината, който на ден е обработвал 3000 животни. Бях пред чугунолеярния завод, в който са работили над 1000 човека. Сега всичко е лунен пейзаж, руини, може спокойно да се снимам някакъв военен филм. Тъжната картинка на това, в какво превърнахме държавата си - в руини. Ние я нарязахме на скрап". 

 Изход от тази ситуация има и той е ако подкрепим "Граждански блок". 

Иван Гешев, председател на "Граждански блок":
"Като вземем, а ние ще вземем цялата власт и ще я използваме като инструмент, а не като цел за крадене. Ще изрежем тумора, а тумора са, не мога да ги нарека политически партии, а опг-та, които търгуват с власт и влияние. Докато не изрежем тумора - сепсиса, няма как да стане, всичко друго е лекуване на симптоми". 

Гешев е категоричен, че приоритет номер едно трябва да справянето с демокгравската картина, а изборът дали ще живеем по-добре е само и единствено на хората. 

Иван Гешев, председател на "Граждански блок":
"Защото силата и юмрука са в българските граждани и повярвайте ми управляващите ги е страх от нас. Те има какво да губят". 

Председателят на "Граждански блок" направи комплимент към жителите и гостите на Враца, като им подари една от най-новите постановки на врачанския театър, която е озаглавена "Добре дошли в България 2" и осмива политическата класа у нас. 

Иван Гешев, председател на "Граждански блок":
"Едни от малкото, които не могат да бъдат купени и уплашени това сме ние от "Граждански блок" и аз съм го показал. 

Граждански блок е с номер 17 в интегралната бюлетина. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите