Абитуриенти стават посланици на Враца

  21 Май 2024, 20:18     

За втора поредна година абитуриенти стават посланици на Враца. Инициативата е на местната власт. 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите