Подарък 20 kWh електроенергия

  18 Юни 2019, 19:22     0

ЧЕЗ Електро напомня на своите клиенти, че 30 юни е крайният срок в който може да бъде заявена електронна фактура и като подарък да получи себестойността на 20 kWh електроенергия.

 

В кампанията могат да участват всички клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура.

 

Регистрация е безплатна и може да се направи онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, оторизационен код и актуален имейл адрес. Подаръкът от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

 

 

20 kWh се равняват на електроенергия, необходима за приготвянето на над 4 000 еспресо кафета или 88 часа използване на осветление. 20 kWh могат да осигурят на всяко домакинство 50 изпирания с автоматична пералня и са достатъчни за 178 часа видео игри.

 

Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е и валиден, електронно подписан данъчен документ, идентичен с хартиената версия.

Вече над 420 000 клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД оцениха удобството и екологичните ползи на електронната фактура. И по този начин спасиха от изсичане над 7 000 дървета,  намалиха използването на хартия с близо 10 млн листа годишно, а всяка година се спестяват 215 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.Последни новини

   21 Януари 2020   0

Няма нови глоби от КАТ

   21 Януари 2020   0

 Анкета

Какво предпочитате да гледате в ефира на RM TV?


Виж резултатите