Панаир на модата във Враца

  27 Февруари 2018, 18:21     0

35-тото издание на Български Панаир на модата е във Враца

от 26 февруари до 3 март в сградата на ДТК са представени достиженията на българския малък и среден бизнес в областта на леката промишленост.

Над 40 български компании представят своите най-нови стоки и модели - дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, спортни облекла, чанти и кожени изделия, детски стоки, авторска бижутерия и аксесоари, българска козметика, захарни изделия и стоки за бита.        

Участие в Български Панаир на модата - Враца '2018 вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи - водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път във Враца и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми - производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.

Изложението цели да презентира и подпомогне българското производство и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В разгара на зимния сезон, посетителите могат да обновят гардероба си и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението.

Български Панаир на модата във Враца от 26 февруари до 3 март. Среща с качествено българско производство на неговата истинска цена.

За да сте в крак с модата, посетете Панаира на модата!


Акценти

Трета жертва след атентата

   13 Декември 2018   0

Атака в Страсбург

   12 Декември 2018   0

Последни новини

Пускат в продажба ел. винетки

   14 Декември 2018   0

"Момчето си отива"

   14 Декември 2018   0

 Анкета

Какво предпочитате да пазарувате на "Черен петък" и от къде?


Виж резултатите