Деница Сачева даде отчет в социалната мрежа

  12 Август 2020, 18:03     0

Социалният министър Деница Сачева публикува във фейсбук профила си отчет за свършената от Министерството на труда и социалната политика работа за периода от 13 март до 11 август тази година. В изложението си тя подчертава, че успешната дейност е постигната с подкрепата на премиера Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ.

В публикацията на министър Сачева са изнесени факти за запазените по време на ковид-кризата работни места, намалената според статистиката безработица, добавките и увеличените заплати на чиновниците от секторите 'Туризъм', 'Транспорт', социалните работници и медицинските специалисти, както и за осигурените финансови помощи за хора с увреждания и пенсионери, семейства с деца, получили подкрепа по различни социални програми и други.

Като заключение на своя пост министъра на труда и социалната политика е споделила и личната си позиция под формата на адресирано 'лирично отклонение'. В емоционално обръщение Сачева определи критиците на правителството като провалени политици, тролове, фейсбук пехливани, комедианти и псведомислители за народа, които осигуряват само зрелища, но не и хляб. Тя е категорична, че знае коя е, къде се намира и защо е там и добавя, че харесването нея блазни, а нехаресването не я плаши.Последни новини

Спецакция в Тишевица и Вировско

   18 Септември 2020   0

"С очите си видях бедата"

   18 Септември 2020   0

 Анкета

Какво си купихте от Врачанския панаир?


Виж резултатитеVashiat_Nadejden_turgovec